Noutati 2017 - colectii de gresie si faianta propuse de Fap Ceramiche Italia

 

 Din anul 2006 reprezentam cu succes in Romania brandul Fap Ceramiche leader in productia de placi ceramice de lux pentru casa, recunoscut pentru designul original si inovativ.  

Pentru anul acesta, Fap Ceramiche propune solutii inovatoare pentru pereti si pardoseli, realizate cu noile colectii de gresie si faianta. Placile de ceramica semnate Fap Ceramiche reflecta gustul modern si rafinat al stilului de viata italian, proiectat pentru a fi intotdeauna in tendinte.

Colectia de faianta Color Now cu aspect contemporan este disponibila in 8 culori intense propuse in dimensiunea 30.5x91.5 rectificata. Paleta cromatica “glamour” si in trend raspunde exigentelor estetice actuale: tonuri decise si elegante, cum ar fi Avio, Curcuma, Fango, Marsala si tonuri calde si sofisticate cum ar fi Beige, Ghiaccio, Perla si Tortora. Gama este completata cu decoruri si piese speciale care se imbina perfect cu nuantele de fond.

 

Colectia Color Now FAP 1Faianta 30.5x91.5 Color Now Avio - FAP Baie amenajata cu faianta Color Now Fango

                                   

O alta colectie propusa de Fap Ceramiche este Maku, faianta in pasta alba si gresie portelanata care prezinta un stil modern si esential, inspirata de farmecul etern al piatrei naturale.Cu această nouă propunere, arhitectii si designerii pot crea acum interioare si exterioare in perfecta continuitate stilistica, infrumusetandu-le cu detalii rafinate și tipice pietrei naturale,material extraordinar fara limita de timp.
Placi de gresie portelanata sunt disponibile in dimensiunile 75x75 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, rectificate, finisaj al suprafetei mat si satinat. Placile de faianta au dimensiunea 25x75 cm si o gama variata de elemente decorative.

 

descriere poza 3Baie amenajata cu faianta 25x75 Maku Living amenajat cu gresie portelanata Maku

      

Un proiect incredibil propus de Fap Ceramiche il reprezinta colectia Firenze Heritage, o colectie de faianta si gresie portelanata care reinterpreteaza in stil contemporan aspectul pardoselilor vechi “cotto”. Cameleonica si versatila, colectia celebreaza dimensiunile mici, cum ar fi modelul tip caramida 7.5x30 cm, dimensiunea clasica 20x20 cm si formatul hexagonal. Solutiile pentru pardoseala si pentru perete includ placa decorata in forma de hexagon cu finisaj lucios, in dimensiunea 21,6x25 cm care ofera un efect tip fagure spectaculos si placa cu desene geometrice delicate de inspiratie retro Deco Antico in dimensiunea 20x20 cm.

 

Pardoseala din gresie portelanata hexagonala Firenze HeritageFond si decoruri 20x20 si Hexagon Firenze HeritagePardoseala gresie portelanata hexagon - Firenze Heritage

                                       

 Colectia Lumina, cea mai complexa colectie propusa de Fap Ceramiche, isi continua evolutia si anul acesta. Doua dimensiuni noi completeaza gama si astfel Lumina atinge echilibrul perfect intre functionalitate si estetica: 20x20 cm, dimensiune traditionala si ideala pentru o atmosfera intima si 50x110 cm, in nuante de gri si bej, pentru cei care indraznesc.Aceste modele noi se potrivesc foarte bine cu cele deja existente in gama : 30.5x56 cm si 30.5x91.5 cm ambele rectificate si dimensiunea 25x75 cm nerectificata. Importanata este gama de placi decorate 3D, elemente ce se disting prin desginul original caracteristic brandului Fap Ceramiche. 

 

Baie Amenajata cu faianta Lumina 25x75 Square LuciosBaie Amenajata cu faianta Lumina 3D 25x75 Baie amenajata cu Faianta 3D Lumina Beige

                                        

 Misiunea producatorului Fap Ceramiche este de a crea modele care sa scoata in evidenta personalitatea clientului, modele inovative care ofera un amestec perfect echilibrat de elemente traditionale si moderne, precum si calitate tehnica si creativitate. 

Toate modelele prezentate sunt expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti , Str. Vlad Judetul nr.48 unde veti fi intampinati de echipa Gada Ceramic , echipa pregatita pentru a va oferi toate detaliile tehnice de care aveti nevoie pentru amenajarea spatiilor interioare sau exterioare.

 

 Gada Ceramic Team