Showroom

 

Prezenti pe piata de profil din anul 2006 reprezentam cu succes in Romania producatori renumiti in Italia pentru placi ceramice si mozaic din gama de lux. Fap Ceramiche, Keope, Supergres, Dom Ceramiche, Novabell, Mosaico+,Graniti Fiandre se numara printre principalii nostri furnizori de gresie, faianta si  mozaic din sticla, materiale 100% "Made in Italy". De asemenea, va propunem o gama variata de parchet: parchet din lemn stratificat - produs in Germania - Ter Hurne si Polonia - Barlinek , parchet laminat si LVT produs in Germania - Ter Hurne. 

Majoritatea modelelor prezentate pe site sunt expuse in showroom-ul nostru din Bucuresti, unde va asteptam pentru a va oferi suport in alegerea celor mai bune solutii pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

In afara produselor prezentate pe site, va putem propune si alte materiale pentru amenajare. Va rugam sa ne contactati si sa ne comunicati detalii despre spatiile pe care doriti sa le amenajati/reamenajati iar noi va vom consilia in alegerea materialelor potrivite.

 Va asteptam la showroom-ul nostru din strada Vlad Judetul nr.48, sector 3, Bucuresti!

 

    * Datorita situatiei actuale cand sanatatea tuturor este prioritara, va informam ca showroom-ul nostru va fi inchis temporar. In aceasta perioada, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon si/sau adresa de email de mai sus pentru a fixa intalniri in showroom

     Vom continua livrarea materialelor existente in stocul din Bucuresti -  link: https://www.gadapavimenti.ro/gresie-faianta/outlet

     Va multumim pentru intelegere si va dorim multa sanatate!  

 

Cu drag,
Echipa GADA CERAMIC