Trenduri 2017 - gresie si faianta - producator Supergres Ceramiche Italia

 

Supergres, furnizor de placi ceramice de lux , colaborator Gada Ceramic din 2006  

Producatorul prezinta patru colectii noi de gresie si faianta,perfecte pentru a decora spatii interioare si exterioare : Art- Purity of Marble - Story si Stonework. Pentru colectiile Story si Stonework propun si varianta de placa portelanata pentru tranfic intens in grosime 20 mm: Story T_20 si Stonework T_20.

ART

ART - colectie de gresie si faianta inspirată de ciment, caracterizata prin naturalețe, prezentata într-o paletă de culori neutre și esențiale. ART este un produs realizat din gresie porțelanata, disponibila în patru nuante naturale: Clay, Tobacco, Graphite si Cement si în patru dimensiuni rectificate (75x150, 75x75, 60x60 si 30x60 cm). Colectia include, de asemenea, gresia decorata Cementine, cu un design contemporan, în dimensiunile mici 20x20 cm, potrivita atat spatii rezidentiale cat si comerciale.

Proiectul - ART- este completat de faianta in pasta alba, disponibila in patru nuante : Tobacco, Graphite, Pearl si Silk, dimensiunea placii este de 30.5x91.5 cm in varianta rectificata. Nunatele deschise Pearl si Silk se produc in doua texturi tridimensionale Net si Sign.

O colectie contemporana si versatila, in care fiecare element isi gaseste echilibrul perfect. Gama este completata de piese speciale: plinte, elemente pentru imbracat trepte, mozaic patrat si hexagon.

 

Baie amenajata cu Art Pearl 30.5x91.5Baie amanajata cu Art Cement - SupergresLiving amenajat cu Art Clay 75x150 cm - Supergres

                  

 PURITY OF MARBLE

Colectia Purity of Marble reproduce trei tipuri de marmură italiană, care sunt deosebit de apreciate și rare: Statuario, Calacatta si Lasa. Gresia portelanata „full body” si faianta in pasta alba, reproduc uimitor de realist cele trei tipuri de marmura si sunt realizate cu o atentie minutioasa, in scopul de a indeplini cerintele estetice si functionale ale proiectelor arhitecturale contemporane. Dimeniuni gresie portelanata:75x150 cm, nou 120x120 cm, 75x75 cm, 60x60 cm, 30x60 cm , toate in varianta rectificata; dimensiuni faianta in pasta alba:30.5x91.5 cm, rectificate.

Purity of Marble este o colectie esentiala si riguroasa, cu un design impunator ce confirma eleganta exclusiva si calitatea stilului „made in Italy”.

 

Baie Amenajata cu faianta Calacatta 30.5x91.5 Baie amenajata cu faianta Purity of Marble - 30.5x91.5 SupergresAmenajare living cu gresie portelanata lucioasa Statuario Purity - Supergres

                                       

 STONEWORK 

Stonework, piatra naturală întâlnește perfecțiunea tehnologiei ceramicii și devine un material atemporal. Supergres a selectat 4 pietre diferite și le-a reprodus cu fidelitate caracteristicile estetice, nuanțele cromatice și fiecare detaliu în parte mentinand pentru fiecare piatră individuală de inspirație, culoarea și caracteristicile originale : Ardesia Nera, Quarzite Bianca, Beola si Lugnez.

O gamă de culori reci, cu un aer nordic, în conformitate cu «Nordic Style», unul dintre cei mai noi protagoniști, în industria mobilei și a tendințelor de design interior.

Colectia de gresie portelanata este disponibila in dimensiunile 60x120 cm, 30x120 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, in varianta rectificata. Dimeniunile 60x120 cm si 60x60 cm sunt disponibile si in varianta de trafic intens T_20, cu grosimea placii de 20 mm.

 

Living Amenajat cu gresie portelanata Beola - SupergresLiving amenajat cu gresie portelanata Lugnez- SupergresTerasa amenajata cu gresie portelanata 20 mm grosime Lugnez- Supergres

                                       

 STORY

Story - este un proiect inspirat de pietre recuperate din Franta, vechi și bogate în istorie, pe a cărui suprafață trecerea timpului și-a lăsat urmele sale, urme și imperfecțiuni care au devenit modelul unui nou concept de frumusețe

În conformitate cu tendințele de recuperare și reutilizare a materialelor, teme extrem de actuale, nu numai în lumea mobilierui și a designului interior, Story reinterpretează pardoseli din piatră veche insuflandu-le o noua viata noua.

Story este o colectie de gresie portelanata cu caracteristici tehnice excelente, perfect pentru orice mediu rezidențial sau comercial: o reinterpretare contemporana, unde naturalețea și frumusețea se impletesc, un echilibru perfect intre traditie si modernitate.

Dimensiuni placi: 60x60 cm, 45x90 cm , 75x75 cm, rectificate si dimensiunea „brick” 7,5x30 cm.

Story T_20 - gresie portelanata in 20 mm grosime, placi deosebit de rezistente pentru amenajarea teraselor, garajelor si ale spatiilor cu trafic intens.

 

  

Living amenajat cu gresie portelanata Story Grey - SupergresMagazin amenajat cu gresie portelanata Stiry Bronze - SupergresTerasa amenajata cu gresie portelanata 20 mm grosime - Story Grey

                                   

 

 

Toate modelele prezentate sunt expuse in showroomul nostru din Bucuresti, Str. Vlad Judetul nr.48, va asteptam cu drag!

 

 

Echipa Gada Ceramic