Trenduri 2018 - amenajări cu gresie și faianță - producător FAP Ceramiche Italia

 Când vrei să-ți amenajezi/reamenajezi casa, te confrunți cu o multitudine de întrebări, cum ar fi: ce plăci ceramice să aleg pentru casa mea în 2018? Care sunt tendințele? Cum îmi amenajez spațiile interioare și/sau exterioare cu modele de gresie și faianță potrivite?

 În acest sens, vă prezentăm câteva sugestii de amenajare propuse de către designeri de interior renumiți. Proiectele au fost realizate în colaborare cu producători italieni de plăci ceramice, producători pe care îi reprezentăm în Romania de peste 15 ani.  

         Și anul acesta producătorul FAP Ceramiche interpretează perfect cuvintele “inovație” și “design”, devenind o vitrină excepțională pentru tendințele avangardiste. Considerat trend-setter în materie de plăci ceramice “made in Italy”, FAP Ceramiche propune o gamă largă și articulată, capabilă să răspundă diferitelor nevoi ale unei piețe exigente și în continuă evoluție. Oferă, de asemenea, soluții unice care combină calități estetice excelente cu performațe tehnice extraordinare.

           Una dintre colecțiile cele mai apreciate la expoziția de profil de la Bologna este Lumina Glam, plăci de faianță ce imbină metode artizanale, metale prețioase și materii prime de cea mai buna calitate, într-o propunere caracterizată de suprafețe tridimensionale și efecte metalice strălucitoare. Colecția prezintă cinci nuanțe de culoare metropilitană ce decorează cu personalitate deosebită spații rezidențiale și comerciale: Silver și Caramel, nuanțe viguroase și rafinate, Pearl, Taupe și Almond, nuanțe perlate și prețioase.

     

Baie amenajata cu faianta Lumina Glam Fap Ceramiche Baie amenajata cu faianta rectificata 30,5x91,5 cm FAPBaie amenajata cu faianta 30,5x91,5 cm Lumina Glam

                                       

             O altă colecție care a atras atenția este Roma Diamond “Icon of Beauty”, colecție dedicată farmecului atemporal al marmurei lustruite. Plăcile de gresie din această colecție prezintă imperfecțiunile și venatura pietrelor naturale îmbinate cu rezistența porțelanului.

          Colecția prezintă o multitudine de plăci ceramice, atât de gresie porțelanată cât și de faianță, disponbile în diferite dimensiuni și nuanțe naturale. Roma Diamond îmbracă spațiile cu lumină  datorită culorilor rafinate si luminozității suprafeței. FAP Ceramiche a creat o serie de inserții și decorațiuni prețioase capabile să traseze un fir comun prin diferitele zone ale casei.

         Plăcile de gresie porțelanată cu suprafața perfect lustruită au dimensiuni interesante pornind de la dimensiunea clasică 60x60 cm până la plăci de dimensiuni mari 75x150 cm și 120x120 cm. Pentru pereți producătorul propune dimensiunea obișnuită 25x75 cm, dar și surprinzătoarea extra-size pentru o placă de faianță 50x110 cm. Gama este completată de mai multe tipuri de mozaic ceramic și elemente speciale.

 

Baia amenajata cu faianta Roma Diamond Living amenajat cu gresie portelanta lucioasa RomaDiamondBaie_amenajata_faianta_RomaDiamond_lucioasa

                                              

                Folosirea culorilor a revenit în amenajările interioare și în acest sens producatorul FAP Ceramiche a prezentat colecția Color Line, plăci de gresie și faianță. Colecția își exprimă puterea prin culoare oferind spațiilor amenajate o experiență vizuală imediată și fascinantă.

 

           În linie cu tendințele interioare este o propunere ideală pentru spații rezidențiale. Color Line prezintă șase nuanțe inspirate de elemente naturale, și anume: Avio, Salvia și Marsala tonuri intense și elegante; Beige, Ghiaccio și Perla nuanțe caracterizate de un rafinament sofisticat. FAP Ceramiche propune pentru această colecție elemente decorative deosebite și mozaic. Dimensiunea plăcilor de faianță este 25x75 cm, iar plăcile de gresie sunt disponibile în 60x60 cm.

 

Baie_amenajata_faianta_Colorline_Aqua_25x75Baie_faianta_Marsala_Colorline_25x75cmFaianta_Avio_Colorline_25x75

                                          

             Stilul scandinav este foarte apreciat în ultimii ani, iar dacă este printre preferatele tale, îți recomandăm noua colecție de gresie porțelanată Nord de la FAP Ceramiche. Pură și esențială, această colecție are aspect de piatră neprelucrată și un aer nordic evident.

            Această colecție expune patru culori naturale: Artic, Natural, Smoke și Night. Plăcile de gresie porțelanată Nord sunt disponibile cu trei tipuri de suprafață (mat, satin, structurat) și în dimensiunile 75x150 cm, 120x120 cm, 75x75 cm, 60x60 cm, 30x60 cm. De asemenea, colecția conține o gamă variată de mozaic și elemente speciale.  

 

Spatiu_comercial_amenajat_placi_gresie_Nord Bucatarie_Mozaic_NordBaie_gresie_mozaic_Nord

                                  

                                            

              Mosaici Dark Side este o colecție de mozaic artizanal din gama de lux. Aceasta expune opt tipuri diferite de mozaic ceramic, rezultatul unei tehnici inovatoare și unice, care a permis producătorului să realizeze un mozaic decorat cu model continuu, de mare impact estetic.

 

            Cu această colecție, decorurile care îmbracă pereții devin adevărate opere de artă. Imperfecțiunile controlate ale mozaicului Dark Side, semnat FAP Ceramiche, dau frumusețe spațiilor de orice tip.

 

Amenajare cu mozaic_MosaiciDark Side_FAPmozaic dark side _FapMozaic_dark_side_FAP

                                   

          Toate modelele prezentate sunt expuse în showroom-ul nostru din București, Str. Vlad Judetul nr.48! Vă așteptăm cu drag!

  

        Gada Ceramic

        Email: office@gadaceramic.ro

        Mob. 0728.932.091