AVANTAJE CLIENTI

Reduceri Atractive


Analizam in detaliu solicitarile fiecarui client in parte si in functie de modelele alese, cantitatile necesare, modalitati de plata, negociem cu furnizorii pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret. In fiecare an, va propunem colectii noi de gresie, faianta si parchet la preturi promotionale.

Garantia Calitatii


Tinem foarte mult ca materialele pe care le importam si comercializam in Romania sa corespunda exigentelor clientilor nostri, iar in acest sens garantam ca toate modelele propuse sunt de calitate superioara, atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al caracteristicilor tehnice. Comercializam numai materiale calitatea I, realizate cu tehnologii moderne, respecta standarde ridicate si sunt materiale produse 100% in Italia si Germania.

Transport Gratuit


Asiguram transport gratuit in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata. Va oferim preturi foarte avantajoase pentru transport oriunde in tara, datorita colaborarii de lunga durata pe care o avem cu diverse firme de curierat. Analizam variantele si va propunem cele mai bune optiuni de transport, legate atat de cost cat si de timpul de livrare.

Design Personalizat


In functie de spatiile pe care doriti sa le amenajati, fie ca sunt cu gresie si faianta sau cu parchet , interioare sau exterioare, noi va vom prezenta toata gama de modele si vom gasi impreuna cele mai bune solutii de amenajare. Va punem la dispozitie cataloagele producatorilor cu propuneri de amenajari interioare si/sau exterioare si va oferim suport in adaptarea imaginilor la dimensiunile spatiilor Dumneavoastra.

Livrare Rapida


Va propunem o gama variata de modele, iar marea majoritate sunt livrate catre clienti in baza unei comenzi. Pentru a livra comenzile cat mai repede, organizam saptamanal transporturi din Italia si Germania, astfel va puteti bucura intr-un timp scurt de materialele dorite. Va garantam respectarea termenului de livrare specificat in momentul lansarii comenzii.

Importator Direct


Parteneriatele de peste 10 ani pe care le avem cu producatori din Italia si Germania, ne asigura cele mai bune preturi de achizitie din piata si prioritate in actualizarea showroom-ului cu modelele noi. Principalii nostri furnizori sunt recunoscuti pentru calitate si originalitate, participa la cele mai importante expozitii de profil si colaboreaza cu designeri renumiti.

Solutii Inteligente


Rolul nostru este de va recomanda modelele potrivite pentru spatiile de amenajat. Materialele pe care le importam si comercializam sunt cu destinatie diferita, iar in acest sens, in functie de caracteristicile tehnice si designul acestora, noi va vom indruma sa faceti alegerea corecta. Veti obtine un rezultat final spectaculos din punct de vedere al designului si veti evita costurile ulterioare.

Suport pentru Arhitecti


Site-ul nostru este un suport real pentru arhitecti si designeri de interior! Oferim posibilitatea de a descarca, in format pdf, catalogul de prezentare al fiecarei colectii de gresie si faianta, cataloage cu imagini si date tehnice folositoare. De asemenea, punem la dispozitia arhitectilor si designerilor de interior fotografiile placilor in rezolutie foarte buna pentru realizarea  randarilor  3D, indiferent de programul de design folosit.

Adresa Showroom


Str. Vlad Judetul, nr. 48, Bucuresti

Program Showroom


  • Luni-Vineri: 10:00-18:30
  • Sambata: 10:00-17:00
  • Duminica: inchis

    Suntem disponibili pentru intalniri si in afara programului afisat - cu programare telefonica prealabila!